Masterclasses

Op beide avonden 5 & 6 oktober bieden wij u een drietal Masterclasses, te weten:

OESTER-BUBBLES WITH A VIEW
In het Theehuisje aan het Havenrak in de tuin van de familie Van Montfrans worden oesters aangeboden die natuurlijk met een heerlijk glas bubbels weggespoeld worden. U zult een uitleg krijgen over de oesters – de soorten, de smaken, hoe te eten, etc. – in een kort tijdsbestek van ca. 30 minuten. Intussen genietend van het uitzicht over het Havenrak.

CULINAIR HOOGSTANDJE
In onze prachtige kerk wordt u een bijzondere ervaring geboden waarbij u genietend van een heerlijk gerechtje en drankje in vervoering wordt gebracht door een lucht acrobatiek act die natuurlijk alleen in de kerk kan worden geboden.

HEEL HOLLAND BUGS
Proteïnen, oftewel eiwitten, zijn heel gezond en nuttig. Maar wist u dat het ook lekker kan zijn? Insecten zijn precies dát. Vandaar een masterclass waarin u zult ontdekken hoe lekker en gezond insecten kunnen zijn. Deze masterclass wordt in een separate ruimte in het Broekerhuis zelf aangeboden.

Om deel te nemen aan Broekelicious 2018 geldt een toegangsprijs van € 12,50. Een Masterclass kost per stuk € 7,50 extra.
De masterclasses duren per stuk ongeveer 20-30 minuten en u kunt op verschillende tijdstippen zelf uw gewenste Masterclass(es) bestellen.

Informatie over de deelnemers vindt u hier.