Vrienden

culinairAls Vriend van Broekelicious wordt je natuurlijk als eerste geïnformeerd over alle ontwikkelingen. Het Broekelicious team houdt alle vrienden per email op de hoogte met nieuws over het evenement, de deelnemende koks, gerecht keuzes,  het programma van beide Broekelicious dagen en veel meer. Als Vriend ben je in goed gezelschap. Tijdens de Broeker jaarmarkten van 2013, 2015 en 2018 hebben zich maar liefst 175 vrienden aangemeld en dit aantal groeit gestaag. Dankzij het enthousiasme van deze groep is in de afgelopen tijd de basis gelegd voor Broekelicious, dus doe ook mee!

Wilt u ook Vriend worden van Broekelicious, dan kan dat door een mailtje te sturen naar info@broekelicious.nl of via deze link waarmee een inschrijfformulier kan worden gedownload. Als Vriend krijg je niet alleen als eerste het nieuws over onze evenementen maar kan deelname ook via voorinschrijving worden gerealiseerd. Echte Vrienden hebben een streepje voor.

U kunt ook direct uw Vriend van Broekelicious bijdrage voldoen door hier te klikken. Wij verwelkomen u graag voor nog meer culinair genieten in Broek in Waterland!