Take 5

Kaarten kopen nog niet mogelijk. Op zaterdag 16 november 2024 organiseert Broekelicious een speciaal evenement: een culinaire belevenis op een unieke locatie in Broek in Waterland.

Na ontvangst in de Broekerkerk met als vanouds een heerlijk glaasje bubbels, zal er op 5 verschillende locaties in Broek in Waterland een overheerlijk gerechtje worden geserveerd door op elke locatie een andere chef kok. Deze 5 locaties zijn:

  • De Broekerkerk met Marieke Kuen als chefkok,
  • Restaurant De Witte Swaen met Sander Herrebrug als chef kok,
  • De ATV Broek tenniskantine met Willem Kouwenoord als chef kok,
  • Woonhuis + Kookstudio Twins Kitchen met als chef koks Eva en Vera van Berkum,
  • Het Broeker Huis met als culinair team Jeppe en Jorrit.

Hoe werkt het deze avond?

Alle deelnemers aan zullen in 5 groepen in verschillende volgorde de verschillende locaties bezoeken waar kan worden genoten van een culinaire verrassing op elke locatie. Na afloop wordt de TOUR DELICIOUS afgesloten in Het Broeker Huis onder het genot van hapjes en drankjes en natuurlijk live muziek.

Voor een totaalbedrag van € 39,50 per persoon ontvangt u 5 gerechtjes incl. welkomstdrankje in de Broekerkerk. Op elke locatie kunt u uw gerecht completeren met een bijpassend drankje, ter plekke af te rekenen met de welbekende muntjes.

U wordt om 17.30 uur verwacht voor ontvangst in de Broekerkerk. Er zal voldoende tijd zijn om van uw gerecht te genieten op elke locatie incl. de verplaatsingen. De feestelijke afsluiting in het Broeker Huis eindigt om 01.00 uur.

Het Broekelicious team heeft er weer veel zin in! Wij hopen u ook. Dus ga zo snel als mogelijk naar de ticketpagina van deze website en boek uw route. U kunt kiezen uit 5 verschillende routes. U ontvangt automatisch een bevestiging van uw boeking per email.

Tickets Take 5

Klik hier om uw tickets voor het Take 5 evenement te bestellen.

Bent u nog geen Vriend van Broekelicious? Klik kan hier om direct Vriend te worden.